Sayfalar

13 Haziran 2010 Pazar

Biraderhood: Nedir ne değildir?

Biraderhood denildiğinde kafanızda pek bir şey çağrışmaması doğaldır, çünkü şu an bloguna baktığınız grup aslında kendi çapında eğlenen, birbirine laf atıp duran bir MSN grubuydu. Ancak içimizdeki(One Vüze Rules 'Em All'dan kalma) potansiyelin de farkındaydık, sonuç olarak bu blogu açma kararı aldık.


Asıl olarak saçmasapan bir cümleyle yardım istemeye çalışan bir OGZ üyesini tanrılaştıran bir "eğlencesine tarikat"ın biraz ilerlemiş versiyonu Biraderhood. Kökünün OGZ olması dolayısıyla genel bir araya gelme sebebimiz oyun elbette. Ancak buradaki kimse de hayatını oyuna adamış biri değil, herkesin bir çok farklı ilgi alanı var. Bu yüzden burada da bir çok farklı şey bulacaksınız.Umarım Şimdilik iyi okurlar, bizden ayrılmamanız dileğiyle, bir dahaki sefere de ne verirseniz verin, yine bize verin.


Post Scriptum: Şu anda sadece bir kaç yazar veya çok alakasız yazılar görüyor olabilisiniz, ancak kendi içimizde de ne olursa olsun ÖSS'ye çalışanı bilgisayar perhizinde olanı var, öyle olunca hemen haber uçuramıyoruz kendilerine.


~Mara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder